zelfklevende platen op maat. 

Plaatmateriaal zoals: Aluminium, Dibond, Polystyreen, Acrylaat
en Foam. Ook kunnen we uw foto, print of poster opplakken.

Als de (bijv) print dan opgeplakt is, kan er een laag op aangebracht worden die niet alleen beschermend is maar ook nog eens het beeld een mat, glans of zelfs een structuur kan geven. Deze beschermfolie wordt ook wel laminaat genoemd.

Samen vormt dit geheel een goede basis voor het verstevigen en beschermen van uw print, foto of posters. Als finishing touch kunt u het geheel laten inlijsten en als eventuele optie een passe-partout.
Bescherm folies

Bij ons heeft u veel keus uit folies voor de afwerking van u product.

Laminaat Glans:
Gladde PVC-folie met een UV-beschermend vermogen. Geeft visuals een fraai glanzend uiterlijk en haalt het contrast iets op. 

Laminaat Satijn/eiglans: 
PVC-folie met een UV-beschermend vermogen. Voorkomt hinderlijke schittering en houdt de kleuren van de Visual in stand.

Laminaat Mat:

Gladde, niet- reflecterende PVC-folie met een UV-beschermend vermogen, waardoor Visuals minder snel verkleuren. Een nadeel is dat het contrast iets afneemt. 


Laminaat Beschrijfbaar:

Glanzende, gladde polypropyleen folie, toepasbaar als glansfolie voor binnengebruik. Met speciale stiften beschrijf- en droog uitwisbaar. Ideaal voor whiteboards, landkaarten en organisatieborden.

Laminaat zandkorrel:
Krasbestendige PVC-folie met fijne zandkorrel structuur. Zandkorrel wordt veel toegepast bij draagbare presentatie systemen.